lørdag den 13. oktober 2007

Udeliv

En stor del af eftermiddagen blev nydt udendøre. Der blev samlet frø til næste års blomsterflor. Flerårig lathyrus, stokrose og mamelukærmer. Morgenfruerne har jeg høstet for længe siden...men jeg kunne blive ved, for der er mange, der blomstrer endnu. Smukke ser de ud. Både med blomst og med frø.Sommerfuglelavendlen blomstrer, så det er en fryd.


Da der var lavet nok havearbejde for denne gang, blev efterårssolen nydt på havebænken. Med rabarber-the og avisen. Sådan en oktoberlørdag er ikke det værste, der findes.8 kommentarer:

johanne sagde ...

At samle blomsterfrø til næste års forbrug - det kender jeg. Havebænken kender jeg også, tror næsten den er magen til min.
Men rabarber-the, kender jeg ikke til. Har du selv lavet den?

Det lyder til at have været en dejlig efterårsdag i haven.

Lea sagde ...

Johanne, jeg kan desværre ikke tage æren for at have lavet rabarber-theen selv. Den var en del af en sød gave fra mine mavedans-holdkammerater i anledning af vores bryllup. Det er en rooibushthe (stavet ud fra hukommelsen!), hvor der er tilsat tørrede rabarber. Smager godt, men da jeg havde drukket næsten en hel kande, så havde jeg trods alt nået "kvalmepunktet"...kunne jo bare ha' holdt i tide! :-)

et cetera sagde ...

Kunne du ligefrem sidde ude, Lea - det ser ualmindeligt dejligt ud - og rabarberthe'en må da vist prøves - Rooibush har jeg men rabarberthe har jeg aldrig smagt!

Lea sagde ...

Ja, et cetera...en fleecetrøje på, og så var der ikke det mindste galt med temperaturen. :-)

johanne sagde ...

Så har jeg lært lidt om the, som jeg drikker ALT for sjældent. Og det er en stor fejl af mig, som jeg meget gerne vil gøre noget ved. Jeg drikker alt for meget kaffe.
Jeg formoder, det er den her The:

http://billigte.dk/product.asp?product=2&sub=3&page=1

Hvor kan vi lære meget af hinanden her i Blog-Land. For den the vil jeg prøve at få fat i. Mine epilepsipiller giver nemlig mave- og tarmbesvær, som der netop står, theen er god for.
Tak for god information både til Lea og Et cetera.

Lea sagde ...

Johanne, det må vist være samme slags the. Den hjemmeside kender jeg ikke, men den er føjet til foretrukne, og skal bestemt studeres nærmere. Og ja, man kan blive rigtig klog af at læse blogs...mere, end man var i forvejen, naturligvis. :-)

et cetera sagde ...

Det var da en fantastisk god hjemmeside for the-elskere som Johanne havde fundet dér!

Lea sagde ...

Det har du ret i, et cetera...har været inde og smugkigge lidt. :-)