tirsdag den 2. oktober 2007

Langt om længe

Jeg blev udfordret af et cetera for snart længe siden, men har først nu taget mig sammen...tsk tsk tsk.
Udfordringen går på at fortælle syv sandheder om mig selv, og sende udfordringen videre til syv andre. Da jeg har været så langsom, er der vist snart ikke flere uudfordrede blogge tilbage...så jeg kaster udfordringen i grams! Har du ikke prøvet, og har du lyst, så tager du den op!

1. Jeg har aldrig sendt kædebreve videre. Som barn fik jeg adskillige....send postkort eller tyggegummi til x antal venner. Vent. Og du vil blive overdænget med flere hundrede postkort eller stykker tyggegummi. Jeg hoppede aldrig på den.
Som voksen har jeg også sagt pænt nej tak til noget surdej (var det vistnok), der skulle bruges til en kage. Hvor vidt omkring det havde været, ved jeg ikke, men en anelse for klamt syntes jeg altså det var. På trods af, at jeg rigtig godt kan lide kage.
Så det er egentligt heldigt nok, at jeg er så sent ude med det her....ellers var det jo imod mine principper, sådan at sende udfordringer rundt i diverse blogs. ;-)

2. Min yndlingshunderace er en irsk ulvehund. Som barn havde vi altid collier...som også er en dejlig hunderace...men min moster og onkel havde 2 irske ulvehunde. Ikke på samme tid. Det ville nok have fyldt en anelse for meget, trods alt. De var på størrelse med en mindre hest, og med det bedste temperament. Og en hund, efter min mening, skal altså ikke kunne være i en dametaske! Derfor må verdens største hunderace være det mindste, der kan gøre det. :-)

3. Siden 1977....ja, jeg fejrer 30 års jubilæum i år....har jeg været fan af the Bee Gees. Også da alle andre hadede dem. (Det er der sikkert nogen, der gør endnu...men jeg er heldigvis bare ligeglad!) De har skrevet så mange fede numre, og jeg bliver aldrig træt af dem.

4. Jeg har kastet op, hele vejen tværs over Sinai-halvøen. Det foregik i en flyver, efter mellemlanding i Luxor, på vej til feriebyen Sharm el Sheik. Og jeg tror personligt, at det er en verdensrekord. :-D

5. Jeg er ikke særlig vild med at lave mad. (Skal i køkkenet om lidt....sikkert derfor, denne liste absolut skulle skrives nu!)

6. Min yndlingsfarve er blå. I alle afskygninger. Lige nu kigger jeg f.eks. op på en lyseblå himmel med lidt hvide skyer...og det er da smukt.

7. Jeg lider af papirsamleritis. Jeg kan næsten ikke gå forbi noget spændende/pænt/kulørt papir eller karton, uden at jeg MÅ købe det med hjem til samlingen. For lige DEN slags kan garanteret engang bruges til jule- eller fødselsdagskort, invitationer eller noget helt tredie. Så jeg har en del. Men, som min søde kollega og jeg plejer at sige (mest om vores garnindkøb, men det gælder da også i dette tilfælde!) : Det spiser jo ingen brød! :-)

4 kommentarer:

et cetera sagde ...

Lea, det er utroligt - og utroligt morsomt. Jeg har aldrig været på Sinai-halvøen - og er nok kun moderat glad for Bee Gee's - men ellers kunne jeg have skrevet din liste. Det er altså lidt spooky en gang imellem med disse ligheder, men på den anden side: det er vel derfor vi hygger os sådan med at "kigge" med hos hinanden?

Lea sagde ...

et cetera, historien med Sinai-halvøen er en af dem, der er sjove bagefter...undervejs var morskaben ret begrænset. ;-)
Og ja, mon ikke man finder nogle bloggere, som man har noget tilfælles med...det er jo nok nemmere at forholde sig til og genkende sig selv i. Jeg ville f.eks. ikke have meget sjov ud af en side om lystfiskeri...eller kvantefysik...men jeg ved det selvfølgelig ikke, for jeg har jo aldrig læst sådan nogle! :-D

et cetera sagde ...

Hirhirhir - ja, selvfølgelig, men vi ku' da prøve =0D

Lea sagde ...

et cetera, hvis du finder nogle gode, så send endelig links videre! ;-D