søndag den 26. august 2007

Studiesøndag


Med en skriftlig opgave, der lige skal udtænkes og skrives til på fredag, og litteratur, der skal læses...ja, så er der egentlig nok at lave. Men overspringshandlinger er velkomne. Så et par indlæg på bloggen er dejlig adspredelse.
Nå, tilbage til bøgerne...øøøh, er det mon ikke ved at være frokostpausetid?! ;-)

6 kommentarer:

Anne sagde ...

Jow da, og efter frokosten, så skal man slå mave, og så er det vel ved at være tid til en kop eftermiddags-etellerandet!

Jeg har også lidt litteratur, der ligger og blinker til mig, men jeg giiiider ikke, jeg vil ha' sofa og strik :-)

Go' søndag til dig, lige meget hva' du ender op med at lave!
KH Anne

Lea sagde ...

Lige præcis, Anne! Der er så mange vigtige ting at gøre...eller i hvert fald langt sjovere beskæftigelser at gå i gang med.
Også en rigtig god søndag til dig..med eller uden blinkende litteratur! :-)

Nina sagde ...

Ja, hvem kender ikke det der med overspringshandlinger, og bloggen er et af de ypperste eksempler på det. Men jeg toro, du bliver fanget af studierne, når du først kommer i gang. Held og lykke og god arbejdslyst!

Lea sagde ...

Mange tak, Nina! Vi har lige haft vejledning i min studiegruppe, og de ideer, jeg har til opgaven var ikke helt tossede...så nu er det bare at gå igang! :-)

Johanna sagde ...

Uha hvor jeg husker det.. især overspringshandlingerne, og nu skal jeg snart til dem igen.

Men det er dejligt med lidt adspredelse, så håber du nød frokostpausen også :)

Må jeg spørge hvor du læser og hvor langt du er?

Lea sagde ...

Johanna, det er "kun" praktikvejlederuddannelsen...et seks ugers kursus, fordelt på 3x14 dage. Hvert modul afsluttes med en opgave...den sidste skal være et mere omfattende værk end de to første. Men man skal godt nok lige ind i det at være studerende igen. :-)