torsdag den 23. august 2007

Knald på frikadellen


Jeg har i flere år gået til akvarelmaling i aftenskole. Ikke at jeg er blevet så specielt dygtig til det, og jeg får heller ikke holdt det vedlige. Det er lidt en skam, for det er jo sjovt. En af lærerne forsøgte tit at få os til at bruge lidt stærkere farver...der skulle knald på frikadellen, som han så poetisk udtrykte det. Og nu kommer pointen. Jeg fik lyst til at lægge et par af mine fotos fra sommerhaven her, hvor der vitterligt ER fut i farsen sådan farvemæssigt.
Om ikke andet, så kan de da minde lidt om den sommer, der går på hæld...og aldrig rigtig kom i gang for alvor.3 kommentarer:

johanne sagde ...

Det er en skam, du ikke får holdt det ved lige. Men det vender måske tilbage en dag.
Verden er i farver...synger Lis Sørensen, da hun synger om Havet. Men det gælder også så meget andet. Som dine smukke blomster f.eks. Det øverste billede er vist en marmeluk-blomst. Dem har jeg selv haft rigtig mange af i år. I samme farve som dit billede. Jeg har frydet mig over farven hver eneste dag, og først nu er de ved at visne ned.
Sov godt...og drøm i farver.

Nina sagde ...

Sjovt og sigende udtryk, det der med frikadellen, og dejlige farver på smukke blomster.

Lea sagde ...

Johanne, du har vist ret i blomsternavnet...og kønne, det er de i hvert fald. Og akvarellen får jeg nok gang i igen...har da i hvert fald lysten endnu. Evnerne er mere tvivlsomme. ;-)
Nina, det er også et udtryk jeg virkelig tog til mig...sådan samler man jo heldigvis gode bidder op hist og her, som man kan gøre til sine egne. :-)