onsdag den 1. august 2007

Ferieindkøb


En regnvejrsdag blev tilbragt i Ringkøbing. Der blev så lejlighed til et enkelt garnindkøb...og sådan en lejlighed bør man jo ikke lade forsvinde ud i det blå. "Ringkøbing Broderi & Garn" fristede med nedsatte strikkekits. Og et stk. portugisisk slå om-sjal kom med hjem.

Garnet, der er en blanding af uld og polyacryl er dejligt blødt og lækkert at røre ved, og godt at strikke af. Så indtil nu er det en fornøjelse at have med at gøre. Opskriften bliver dog lidt kryptisk længere nede i teksten...men den tid, den sorg!

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

nogen gange skal man ikke læse for langt frem i opskriften ;-) for tingene giver sig selv når man er midt i det, er det ikke rigtigt? Flotte farver iøvrigt.

Lea sagde ...

Jeg faldt også for farverne med det samme...og jo, tit er det nemmere at sidde med strikketøjet og finde ud af opskriften, end bare at læse den. Heldigvis! :-)

Anne sagde ...

Strikkekits til nedsat pris, det er da ikke til at lade stå!

Gedifra laver lækkert garn, synes jeg, også selvom der er lidt "syntet" i, nu vil jeg så vente spændt og se om du får afkodet opskriften :-)

Lea sagde ...

Det er første gang jeg strikker med garn derfra...jeg kan se på Onions hjemmeside, at jo, det meste af garnet er vist i høj grad meget syntetisk...men det er her er faktisk hele 2% mere uld end akryl. :-)