tirsdag den 29. januar 2008

Aaahhtjuuuuhhhh

Overskriften hentyder til det mest fornuftige, der er kommet fra min side idag...snøft og snot i lange baner har kostet en sygedag...håber, det er lidt bedre i morgen. Da mangler der i forvejen 2 på arbejdet, så jeg skal helst afsted. Jeg krydser fingre for at en god nats søvn kan hjælpe på forkølelsen. Godnat! :-)

9 kommentarer:

Johanna sagde ...

Håber du har fået det bedre til i dag. Og ellers, rigtig god bedring. :)

Frk. Bibo sagde ...

Åh din stakkel. Håber du har det bedre idag. Ellers sender vi en romtoddy til dig. ;-)

Lea sagde ...

Mange tak, Johanna og frk. Bibo...forkølelsen er ikke meget bedre end i går, men jeg kom da afsted på arbejde...og hold da op, det var dejligt, da det blev fyraften! Så nu tror jeg bare, jeg skal have en kop te og slappe lidt af...og ja tak, send endelig en romtoddy, frk. Bibo! :-D

et cetera sagde ...

Øv, Lea - men nu er det snart weekend! Der er utroligt meget "sygdom" rundt omkring - man skulle tro at det kunne blæse væk i de storme - men DET gør det altså ikke .. Håber at du trods alt har det lidt bedre nu?

Lea sagde ...

Jo tak, et cetera...der er stadig godt med creme i hornet...og energien er ikke helt i top...så ingen mavedans til mig i dag...det orkede jeg ikke direkte fra arbejde. Og da slet ikke efter at have cyklet hjem i det skodvejr!!
Weekenden kan bare komme an, jeg er klar. :-)

et cetera sagde ...

"Creme i hornet" - og mavedans :-D Humoren har ikke lidt overlast ser jeg til min store glæde (og moro!) Fortsat god bedring, Lea - og sørg nu for at holde fødderne varme og drinken kold .. eller noget? her i weekend'en ;-)

Lea sagde ...

Tak et cetera...jeg skal gøre mit bedste med varme fødder og kolde drinks! :-)

Nina sagde ...

Det lyder somom, du holder humøret højt trods alt. Tak for besøget ovre hos mig og fortsat god bedring - week-enden kan vel gavne lidt i den retning!

Lea sagde ...

Tak skal du ha', Nina...og du kan tro, weekenden skal få lov at gavne! :-)