lørdag den 19. januar 2008

Nyt fra sokkeland

Et lille indlæg om nogle af de seneste håndarbejdsmæssige frembringelser herfra. Og undskyld til de ikke-strikkende læsere. Jeg kan sagtens forestille mig, at det er ret uinteressant at se fotos af hjemmestrikkede sokker, når man ikke, som jeg, kan blive helt elektrisk ved synet af et par spændende strømper på andre blogs. Kan vi ikke bare aftale, at I springer over, hvis det bliver for kedeligt?! ;-)


Et par glatstrikkede strømper, hvor jeg har strikket en snoning på hver side af skaftet. Det spraglede garn var ikke det bedste valg, for snoninger gør sig nu engang bedst i ensfarvet garn...men jeg kunne ikke dy mig. Der skulle ske lidt mere end bare glatstrik hele vejen. Og resultatet blev da meget godt alligevel.Mit første forsøg med en engelsksproget opskrift gik ret fint. Embossed leaves socks fra bogen Favorite Socks var ikke svær, da jeg først kom i gang, så det er bestemt ikke det sidste par strømper, jeg har strikket derfra.

8 kommentarer:

Frk. Bibo sagde ...

Nok er jeg ikke-strikkende, men jeg kan sagtens holde til at se "strikke-indlæg". ;-) De ser vel nok lækre ud!!

Lea sagde ...

Det er jeg glad for, frk. Bibo...jeg vil jo nødig skræmme nogen væk! :-)

johanne sagde ...

Jeg nyder billederne af dine fine sokker. Jeg strikker jo selv sokker...men sjældent med mønster.
Så de er ikke så fine som dine, især er jeg vild med de lyserøde. Jeg må på jagt efter en bog med sokke-opskrifter.. på DANSK.
Tak for synet, bliv bare ved med at vise frem :-)

Lea sagde ...

Tak, Johanne...jeg har set, at du også er flittig med strømpepindene. Det er et dejlig overkommeligt håndarbejde...og med mønster kan der være lidt mere udfordring i det. Held og lykke med jagten...jeg har lånt en bog, der hedder "27 sjove strømper" på biblioteket, men har ikke fået strikket nogle derfra endnu...men det kan jo nåes endnu. :-)

Frk. Bibo sagde ...

Jamen, jeg er da VILD med de første par strømper i grøn/blå/hvid. RIGTIG flotte. Og nej da, jeg skræmmes ikke væk. Strik du bare løs, min kære. ;-)

Lea sagde ...

Det vil jeg så gøre, Frk. Bibo...har faktisk gang i 3 par for tiden...de er dog ikke til mig selv allesammen! :-)

et cetera sagde ...

Jo, det kan vi godt, Lea - altså aftale at vi springer over HVIS det bliver for kedeligt ... men, som Bibo skriver, så ER det, det altså ikke - endnu ... frækt ;-)
Jeg kan ikke strikke - men jeg elsker hjemmestrikkede sokker - og jeg synes faktisk ret godt om de forskellige modeller du viser!

Lea sagde ...

Det er en aftale, et cetera! :-D
Og ja, hjemmestrikkede sokker er bare skønne at stikke fødderne i. Jeg har flere par, min mor har strikket til mig, og nogle af dem er nærmest tyndslidte. Så det er godt, jeg selv kan finde ud af det nu. :-)