lørdag den 2. februar 2008

MGP...og jubilæum

Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg ser Melodi Grand Prix. Selv i de perioder, hvor det har været allermest udskældt, yt og til grin...ja, da har jeg også siddet klar ved tv-skærmen. Selv i 70'erne, hvor Danmark slet ikke deltog, var jeg stor fan. Min far gjorde spolebåndoptageren klar, så sangene kunne gemmes...det lyder totalt oldnordisk, men videomaskinen var endnu kun ønsketænkning dengang. Og en lp med alle bidragene på kunne man ikke købe endnu.
Nu ser jeg stadig MGP. Men det er altså ikke det samme. Der er langt mellem snapsene, så at sige. Og det gælder både det danske og det europæiske grand prix. For mig er den perfekte grand prix-sang et iørefaldende popnummer, som man kan nynne med på efter første gennemlytning...og ikke en patetisk hyldestsang til Pavarotti eller et færøsk "åh, hvor er det ærgerligt, at vi ikke er gamle nok til at have oplevet punken for alvor"band. Så jeg er spændt på aftenens udfald. For se det....selvfølgelig skal jeg det. :-)

Og jubilæet i overskriften?! Jooo.... ovre hos Nina fejres sådan et....og her hos mig er det såmænd indlæg nr. 100! Også en grund til at feste...eller noget! :-)

6 kommentarer:

Frk. Bibo sagde ...

Indlæg nr 100... TILLYKKE! ;-) Var det så den rigtige der vandt igår?

Lea sagde ...

Tak, frk. Bibo! Og ja, jeg synes faktisk vindersangen er en klassisk grand prix popsang, som er iørefaldende og syngemed egnet fra første lyt...så mit halvgamle grand prix-hjerte er glad og godt tilfreds her til morgen. :-)

johanne sagde ...

Jeg er enig. Vi har altid set grand prix..selvom jeg må indrømme at vores nu halvgamle hjerner havde lidt svært ved det sidste år.
Men i år var alting heldigvis ved det gamle - og den rigtige sang vandt.
Du fortæller om din far..jeg smiler..og mindes noget lignende her i familien. Vi lavede også lister, da alle børnene var små. Så skulle vi hver især give karakterer.

Lea sagde ...

Ja, Johanne...nogle år svinger kvaliteten en del, selvom det jo egentlig er musikken, der helst skal swinge! Hyggeligt at høre, at I også har hængt på i mange år og gjort lidt særligt ud af det. :-)

Nina sagde ...

Jamen, han er da også ganske charmerende, ham Simon! Og tillykke med jubilæet!!!

Lea sagde ...

Nina, jeg må give dig ret..charme har han så sandelig en del af. Og tak! :-)