søndag den 13. januar 2008

Det smitter!

Overskriften hentyder forhåbentligt ikke til det mavehalløj, jeg har haft i den forgangne uge. Endte med at være sygemeldt både tirsdag og fredag...for selvom onsdag og torsdag var uden halløj, ja så vendte det da lige godt tilbage med fornyet kraft. Nu håber jeg sandelig det er ovre for alvor! Gider ikke ha' ondt i maven længere. Nope!
Nej, overskriften handler om, hvad det kan føre med sig at læse blogs. Endnu en sideeffekt, udover diverse gode kreative ideer og strikkeopskrifter. Nemlig det her. Et irriterende bogstavspil, hvor der skal dannes x-antal ord inden midnat. Irriterende, fordi at man pludselig sidder dér og stirrer på skærmen og forsøger at koble bogstaver sammen, mens man bliver mere og mere frustreret over, at man for tredie gang taster det samme ord ind...hver gang med den overbevisning, at det har man da aldrig set før i dette spil. Jo, Lea....du HAR fundet det, skrevet det ind OG fået de points, du kan tilkomme for det. ARRRGGHH!
Ved siden af selve spillet er der en chat, hvor man kan komme med hints og spørge andre til råds om ordene. For ikke at ødelægge fornøjelsen for andre ved bare at skrive selve ordet, gøres det i koder. Og har jeg knækket koden? Not! Det vil sige...noget af det forstår jeg, men der er også koder med en masse tal, som jeg da fatter nada af...og synes jeg det er for pinligt at spørge på chatten? Jepper!

Man kan spørge: Lea, hvorfor spiller du det så??? Men jeg har desværre ikke tid til at svare....jeg skal liiiige ind og se, om jeg dog ikke kan finde et par ord mere. ;-)

6 kommentarer:

Frk. Bibo sagde ...

Jeg vil ikke! Jeg vil ikke! Jeg vil IKKE!!! Ahem... åh giv mig styrke...
Nå... Ender nok med at kigge på det og se hvad det er for noget spændende noget du lokker med. ;-)

Lea sagde ...

Frk. Bibo, pas på! Sig nej! La' vær!...På den anden side, så er det jo ret sjovt! ;-)

Lene sagde ...

nixen bixen, du får mig ikke til det, Lea ;-)

Lea sagde ...

Lene, det er nok også den bedste taktik helt at holde sig væk derfra. :-)

et cetera sagde ...

Jeg kan godt "holde mig" - og det kan du så også - igen - men på en helt anden vis, Lea ;-D Det der mave-halløj er gånnåk ikke sjovt mens det står på!

Lea sagde ...

Nej, et cetera, sjovt kan man ikke kalde det...det florerer stadig i børnehaven, men jeg mener helt sikkert, at jeg har taget min tørn for denne gang!