lørdag den 15. december 2007

Posten skal ud

En af mine faste traditioner op til jul er at lave julekort. Jeg synes, det er sjovt og hyggeligt, og jeg har en idé om, at et hjemmelavet julekort giver lidt ekstra glæde ved modtagelsen. Kan være, jeg tager fejl, men jeg fortsætter i hvert fald ufortrødent med at fremstille kortene selv. Jeg er heller ikke "på kort" med så mange, at det er uoverkommeligt.

Sidste års julekort synes jeg selv blev ualmindeligt gode. Broderede hjerter og juletræer på hessian, med guldperler og stjerner. Julestemningen nærmest oser ud af dem.

I år står den på juletræer i karton på forsiden. Lidt pailetter. Ikke for mange. Jeg kan godt lide det lidt "minimalistiske" look, hvis det ord og pailetter overhovedet kan bruges i sammenhæng. Og selve kortet er ret rustikt...jeg holder meget af det brunlige, genbrugsagtige karton. Synes faktisk, det er supercool.

Indeni kortet hænger der så en lillebitte guirlande af røde hjerter. Jeg kan ikke prale af selv at have fundet på det. Ideen kommer fra en bog...og sødt, det er det altså. Og endnu vigtigere...det giver julestemning!

Til sidst et billede af min halvdel af vores lange arbejdsbord. Sådan ender det altid med at se ud, når jeg går i gang med at klippe og klistre. Ægtemandens halvdel er meget mere ryddelig. Men hvor meget kan en bærbar computer overhovedet også rode?! ;-)4 kommentarer:

et cetera sagde ...

Lea! De er simpelthen så flotte, dine julekort - enkle, stilfulde og alligevel meget, meget stemningsfulde. Jeg tror trygt at du kan gå ud fra at der sættes pris på dem hos modtagerne!

Lea sagde ...

Mange tak, et cetera! Jeg ville i hvert fald selv blive glad for sådan et kort...og det er jo godt at tage udgangspunkt i. :-)

Nina sagde ...

Meget smukt og kreativt.

Mht bordet ligner det dér, hvor mine unger huserer i øjeblikket med saks, lim og papir. Jeg gider ikke en gang få ryddet det op, for de er umættelige i deres trang til at frembringe julepynt, så det bliver vist liggende til julen er overstået!

Lea sagde ...

Tak, Nina...arbejdsbordet ser også stadig meget julehærget ud her. Jeg er i gang med nogle nisser og til og fra kortene skal også snart laves...så det får sikkert også lov til at ligge til juleaften. Det er nu også hyggeligt, sådan at gå lidt til og fra sit kreative hjørne. :-)