lørdag den 29. december 2007

Fridagsfornøjelser

Vejret indbyder jo ikke ligefrem til udendørs aktiviteter...og det gør altså ikke så meget. Dagens indkøb er overstået, og der er ikke større projekter på tapetet. Projekterne er pt. en gammelrosa strømpe i str. 40, og en blå/grøn stribet i str. 44. Ja, jeg er stadig totalt bidt af en gal sok, og har ikke nok i ét par ad gangen.

De gammelrosa er med et fint bladmønster, og opskriften har jeg fundet i denne fine bog . Jeg købte et par bøger for en måneds tid siden, og det er da lidt af en udfordring med opskrifter på engelsk. Men da english is my best kan det vel ikke gå helt galt?! ;-)


Hyggelige projekter er det i hvert fald til sådan en regngrå lørdag.

8 kommentarer:

et cetera sagde ...

Lækre sokker - og lækre bøger! - og du har fuldstændig ret - det er sådanne aktiviteter vejret "kalder" på!

Lea sagde ...

Det er det nemlig, et cetera...men tænk dig, lige nu skinner solen faktisk her! Man tror næppe sine egne øjne...og det regner da også stadig indimellem. Skulle jo nødigt blive forvænt. :-)

Lene sagde ...

Hvor bor du Lea? :-) Her regner det og er så mørkt, så man hele tiden går rundt med følelsen af at det er aften.
Jeg tror også strikketøjet må frem igen.

Lea sagde ...

Lene, jeg sværger! Her i det østjyske så jeg solen...den var der ikke længe, men den var der! Og så var den væk igen, og det regner stadig...øv!

Frk. Bibo sagde ...

De ser lækre ud, de strømper. ;-) Beundrer jeres "nørklerier" rundt om i blogland - absolut et område jeg ikke tør begive mig ud i. Gik ikke godt sidste gang jeg forsøgte mig - for 20 år siden eller der omkring. *LOL*

Lea sagde ...

Tak, frk. Bibo! Jeg ville have svært ved at undvære mine nørklerier...men i perioder er det ikke mange pinde, jeg får strikket. Lysten driver jo værket, som man siger! :-)

Nina sagde ...

Dejlige sokker! Og så vil jeg lige ønske dig og dine et rigtigt godt nytår, jeg håber I får en rigtig hyggelig aften og en god start på det nye år!!

Lea sagde ...

Mange tak, Nina...og i lige måde! :-)