torsdag den 27. december 2007

3.juledag...også en slags jul

I hvert fald når man har juleferie! :-)
Juleaften blev hyggelig, med dejlig og rigelig mad, fine gaver og søde børn. Som sædvanlig var der nok for mange pakker til de yngste deltagere, men de var i hvert fald glade for deres gaver og det er jo hovedsagen.
Jeg blev bl.a. begavet med en sølvkæde med et hjertevedhæng, den nyoversatte "Stolthed og fordom" og et gavekort til biffen...mon min søde mand så regner med, at han bliver inviteret med?!

Min bror og ungerne overnattede, og det var ret hyggeligt at vågne til en stue fuld af børn, madrasser, dyner og børne-tv. Vi gik så i samlet flok ud til min søster, hvor der igen var mad på bordet. Derimellem selvfølgelig den traditionelle julekål...som min mor og jeg naturligvis spiser med sukker og kanel på. Resten af selskabet påstår år efter år hårdnakket, at der skal peber på, men vi ved bedre, gør vi!
Da vi ikke kunne klemme mere mad ned, spillede vi et nyt "hug pakker fra hinanden" spil, hvor der på nogle kort står, hvad man skal. Det kan f.eks. være at bytte pakker med en af de andre, eller at alle skal rykke to pladser til højre...vel at mærke mens pakkerne, man møjsommeligt har samlet sammen, bliver liggende. Det var rigtig sjovt...og nogle af pakkerne var meget hjemmelavede og dermed meget lidt kønne. :-)

I går blev der ikke lavet ret meget fornuftigt her i huset. Der blev læst, set tv, strikket...nårh, det var da egentlig ikke helt ufornuftigt alligevel så! Men uden for en dør kom vi aldrig.
Det skal der rådes bod på idag. Lidt skal der vist købes ind. Det kan jeg jo passende gøre, mens manden er på arbejde. Han har fri i morgen og skal så afsted igen lørdag. Jeg er ikke misundelig!

6 kommentarer:

Nina sagde ...

Det lyder som nogle rigtig dejlige dage i familiens skød. Ja, lidt luft må der vist til - jeg vil også gøre forsøget i dag!

Lea sagde ...

Ja, Nina, det var en rigtig hyggelig jul. Og frisk luft har jeg indtaget nu, og resten af dagen er der flere bøger, der skal læses og sokker, der skal strikkes! :-)

et cetera sagde ...

Lyder hyggeligt, Lea - jeg fik også Jane Austen (dog som DVD) - og skal lige straks hyggenyde den ;-)

Lea sagde ...

et cetera, jeg har også serien på DVD...den er jo fantastisk! Og jeg har lige set "Emma" i tv her i eftermiddag...der er altså noget særligt ved Jane Austen! :-)

Lene sagde ...

SELVFØLGELIG skal der kanelsukker på stuvet hvidkål ;-)hvis det da er det julekål betyder :-)

Den friske luft må jeg finde i morgen :-)

Lea sagde ...

Tak, Lene...rart med én, der ved, hvad det handler om! Og jo, det er hakket, vredet hvidkål, med mælk/fløde...og en smørklat, naturligvis. :-)