mandag den 31. december 2007

Godt Nytår!

Så er årets sidste dag oprunden...naah, det bliver måske en anelse højtideligt...men i hvert fald synger 2007 på allersidste vers. Man må sige, dagen starter ualmindeligt smukt, med blå himmel, solskin og rimfrost. Sådan håber jeg det ser ud over hele Danmark. Vi trænger til det. Vi trænger til lys og noget at glædes over. Efter alt for mange dage med gråvejr og regn. (Hvis nogle nu tænker, at det jo også kan forståes i mere overført betydning, f.eks. noget politisk, eller som noget med den måde, vi behandler hinanden og "fremmede" på...så JA, det kan det nemlig!)

Sådan en nytårsaften er jo ofte noget med at tænke tilbage på året, der gik. Og for mig er der nogle højdepunkter, der lyser mere op end andre:
Vores dejlige bryllup, der blev den festlige dag, som vi havde ønsket os. Umiddelbart er der jo ikke den store forskel på, om vi "bare" bor sammen eller om vi har papir på, at vi har valgt hinanden. Og alligevel er det anderledes. På den rigtig gode måde.
Vores ferier...både den meget vindomsuste og regnfulde teltferie i det danske sommerland, og den varme, spændende tur til Rom. Begge har givet indtryk, som stadig sidder på nethinden.
Arbejdsmæssigt har der været mit 6 ugers praktikvejlederkursus, som jeg fagligt har fået meget ud af...min næste praktikant kan bare vente sig!
Derudover har der været mange goder timer i selskab med familie og venner.

Og så har der jo været min blog. Det er en fornøjelse at have læsere, der gider smider en kommentar...og det er en fornøjelse at have læsere, der "bare" læser. Alle er hjerteligt velkomne, også i 2008!

Og inden det her kommer til at minde om en nytårstale...nogle tænker måske, at det løb allerede er kørt?!...
så vil jeg bare ønske jer alle et rigtig godt, festligt og lykkebringende Nytår!!!

8 kommentarer:

Frk. Bibo sagde ...

Og i lige måde!! Rigtig godt nytår til dig og dine. :o)

Lea sagde ...

Tak, frk. Bibo! :-)

Laila sagde ...

Hej Lea

Her pä årets første dag vil jeg ønske dig et godt nyt-är, som ganske bestemt bliver helt fantastisk.

Laila i Schweiz

Nina sagde ...

Jeg kan godt forstå, at 2007 altid vil være noget særligt for dig, et bryllup er ikke sådan at kimse af! Og dejligt, at det føles godt på den gode måde!

et cetera sagde ...

I lige måde, Lea - du er et dejligt, humoristisk og berigende "bekendtskab" som jeg nyder at besøge!

Lea sagde ...

Laila, tak i lige måde! :-)

Nina, brylluppet bliver svært at overgå...og sådan skal det jo helst være. :-)

Mange tak, et cetera...og jeg må sige i lige måde! :-)

Lene sagde ...

Må 2008 blive et mindeværdigt år for dig og dine, Lea, og mon du har skrevet om dit bryllup? Jeg må senere prøve at gå tilbage i din blog :-)

Lea sagde ...

Lene, tak i lige måde! Og joo, et enkelt indlæg eller to er der vist om brylluppet. :-)