onsdag den 24. december 2008

I aften er det juleaften...

...og dagen inden skal nydes! Alle gårsdagens aktiviteter blev nået i fin stil. Juletræet står smukt med pynt oppe og nede...mest oppe, for Missen er ret interesseret i de nederste grene. Julekonfekten er lavet og smagsgodkendt; de sidste gaver blev pakket ind...og vi nåede også en lille visit hos naboerne for at ønske glædelig jul. Og en enkelt bytur blev det også til. Så lillejuleaftensdag blev udnyttet til sidste grannål...eller noget i den stil. :-)
Dagen i dag satser jeg til gengæld på bliver stille, rolig og afslappende. Min søster bor 10 minutter herfra på cykel, så vi skal ikke afsætte flere timer til transport...og de timer skal bruges fornuftigt! Der er strikketøj, ugeblade...og ikke mindst gode bøger.
Min nye definition på "perfekt timing" er nemlig: Når den krimi man har været skrevet op til i månedsvis, ligger klar til afhentning to dage før juleferien. Jeg er lige begyndt på den, og den tegner allerede ligeså god som forgængeren ,som jeg læste i sommerferien.

Men inden jeg igen fordyber mig i den, eller kaster mig over strømpestrikning...eller manden, der også har fri idag...så vil jeg ønske dig og dine en rigtig glædelig jul!!

4 kommentarer:

Sifka sagde ...

Tak i lige måde:)

Lea sagde ...

Tak, Sifka! :-)

johanne sagde ...

Fortsat glædelig og hyggelig jul.
Krimien har jeg ikke læst, men den vil blive bestilt.
Jeg fik Camilla Läckbergs "Ulykkesfuglen" i julegave, de andre 3 har jeg læst.

Lea sagde ...

Tak, Johanne og i lige måde! Jeg har slet ikke læst nogle af Camilla Läckbergs bøger, men det kunne være, jeg skulle se at få det gjort. :-)