onsdag den 31. december 2008

Godt Nytår!!

Julen blev lige så hyggelig, som den plejer. I år var der kun et enkelt barn med, min nevøs dejlige søn på 2 år, og han klarede al den festivitas i stiv arm. Han havde misforstået Julemanden en anelse...hvis han f.eks. fik at vide, at han ikke måtte komme til glaspynten på træet så han alvorligt på én og sagde: "Nej, for så kommer Julemanden!"...sådan lidt Den Store Bastian-agtigt. Så heldigvis kom Julemanden ikke forbi!
2. Juledag var det så vores tur til at lægge hus til julefrokosten. Maden var rigelig og rigtig god...naturligvis med julekål med kanelsukker og smørklat. Nogle i selskabet har godt nok misforstået det helt og påstår hårdnakket, at der skal peber på i stedet, men det ved enhver da er heeeelt forkert! :-)
Som traditionen i vores familie byder spillede vi tallotteri undervejs...naturligvis med præmier og sidegevinster. Min bror havde dem med, og i år var det hele spiseligt. Det var der ingen klager over.
Og nu nærmer 2009 sig så allerede med stormskridt. Utroligt, så hurtigt en juleferie får ben at gå på. Heldigvis starter jeg først på arbejde igen på mandag. Til næste år! :-)

Til sidst...godt Nytår til alle!

8 kommentarer:

Frk. Bibo sagde ...

Du ønskes også et godt nytår. Og takker for kommentarer og kig i det forgangne år. ;-)

Lea sagde ...

Selv tak, frk. Bibo! :-)

Lea Poulsen sagde ...

Det er mig med P. og ikke dig selv:-)
Du ønskes et Godt Nytår.

Lea sagde ...

:-D, Lea P.! Og tak i lige måde!

Marina sagde ...

Tak for den sjove historie om julemanden, den sidder jeg virkeligt og klukker over. Rigtigt godt nytår til dig.

Lea sagde ...

Tak, Marina...og velkommen her! Og godt nytår til dig også. :-)

Lene sagde ...

selvfølgelig skal der kanelsukker på ;-)

Lea sagde ...

Det er godt, Lene...takker for opbakning! ;-D