fredag den 2. maj 2008

Bevismateriale

Jeg har jo hårdnakket påstået, at selvom jeg ikke får lavet indlæg om det, så laver jeg faktisk noget...i hvert fald engang imellem. Og jeg kan bevise det!Tørklæde nr. 2 er forlængst hæklet færdigt, og bruges flittigt. Det er blevet, lige som jeg har forestillet mig, og farverne er bare alle yndlingene af slagsen. Bemærk venligst IKKE alle mælkebøtterne i baggrunden...tro mig, jeg er i gang med at fjerne dem, men de kommer tifold igen...og kønne er de jo egentlig. :-)Endnu en filtet Kauni taske er det også blevet til. Denne gang i røde nuancer. Samme model som jeg før har lavet, og den næste er allerede på pindene...i lilla, grå og sort.

I går begyndte jeg desuden på et tæppe...hvor der strikkes 4 paneler med striber i forskellige farver og bredder. Disse paneler syes sammen til sidst, og jeg tror, det ender med at blive rigtig fint. Og så kan der bruges en masse rester...og der kan også indkøbes lidt nyt. Det er jo altid godt med en undskyldning for lidt garnkøb.


Jeg har forøvrigt da også købt et uundværligt...jo jo, det er det altså!...stykke legetøj. Et krydsnøgleapparat og en garnvinde. Så nu er det slut med at stå bøjet over to stolerygge og vinde garn op i en upraktisk garnkugle. Nu kan jeg sidde ned og frembringe de fineste garnnøgler. Endnu en grund til at bringe mere garn til huse...apparatet skal jo tjene sig ind igen, og lige nu har jeg ikke meget garn, der ligger i bundter...så det må jeg da hellere anskaffe noget mere af. :-)


Så jo, lidt sker her da!

3 kommentarer:

Lene sagde ...

hold op hvor har du været flittig.

Med de mængder du får strikket, så er det en god investering med sådan et monstrum :-)

Lea sagde ...

Lige mine ord, Lene...en uundværlig investering! ;-D

Laila sagde ...

;D