tirsdag den 13. maj 2008

Gidsler?!

Det kan virkelig få mig helt op i det røde felt, når KL's forhandler ikke mindre end 4 gange...først to gange i TV-avisen og dernæst i Nyhederne...beskylder os pædagoger i BUPL for at tage børn og forældre som gidsler. Det kan simpelthen ikke passe, at fordi vi benytter os af vores ret til at strejke i en lønforhandling, skal vi udråbes til at være gidseltagere. Jeg er helt klar over, at det er til gene for mange forældre, at de fra mandag ikke kan få deres børn passet i daginstitutionerne...men strejke er nu engang den mulighed, vi har, når vi ikke er tilfredse med det forlig, som fagforeningen i første omgang havde sagt ja til på vore vegne. Og det kan undre mig, at hvis vores arbejde er SÅ vigtigt, og vi er SÅ uundværlige...at det ikke i højere grad kan ses på vores lønseddel. Det undrer mig.....meget!

4 kommentarer:

Frk. Bibo sagde ...

Godt brølt, løve!!! Betragter jer slet ikke som gidsler.

Det er jo det samme med sundhedskartellet. Jeg har fuld forståelse for sygeplejersker mv., også selvom jeg er lidt nervøs for at en - for mig, samt måske endnu mere for mine fremtidigsudsigter - vigtig undersøgelse d. 26. maj er i farezonen.

Lea sagde ...

Tak for støtten, frk. Bibo! Naturligvis vil en strejke altid være til gene for nogle mennesker...men jeg håber, du kommer til din undersøgelse.

enaj sagde ...

Jeg vil gi´ dig fuldstændig ret. Hvis virkelig I er så uundværlige så må der sgu da flere penge på bordet.
Jeg har selv to drenge der ikke kan komme i henholdsvis børnehave og SFO fra i morgen, men jeg støtter nu alligevel pædagogerne. Det er jo trods alt et stort ansvar at skulle passe andres børn, så man må da have løn derefter.

Lea sagde ...

Velkommen her, enaj...og tusind tak for støtten...den sætter jeg stor pris på! :-)