søndag den 24. februar 2008

Afsløring!

Pludselig er der gået mere end en uge siden forrige indlæg?! Ingen billeder af den nye cykel er der blevet taget, ingen kloge ord er skrevet...sikke noget!

For at kompensere lidt, vil jeg nu skrive et afslørende og spændende indlæg om den forgangne nats udskejelser med en anden mand end ægtemanden! Nemlig, intet mindre kan vel gøre det.
Men inden du, kære læser, får røde ører og bliver alt for forarget eller ophidset - alt efter temperament - så lad mig afsløre, at manden er 80 år og hedder Oscar.
Jeg har nemlig siddet oppe det halve af natten for at følge uddelingen af årets gyldne statuetter. Det har jeg efterhånden gjort i en del år, så det må nærmest kaldes en tradition. Clockradioen sættes til lidt over 1, jeg vælter ud af sengen og ned i stuen....og så står den ellers på fine kjoler på den røde løber, tårevædede takketaler og krydsen-fingre for favoritterne.
Denne nat forløb det dog ikke helt udramatisk her. Ved 4.30 tiden forsvandt antennesignalet pludseligt. Alle kanaler bød på snevejr, internet og radio var også nede. Da blev jeg godt nok en anelse febrilsk. De "store" priser var ikke uddelt endnu, og det ville bare være for ærgerligt at skulle gå i seng uden at have fået det hele med. Heldigvis kom signalet tilbage, og jeg kunne ånde lettet op, og få resten af showet med.
Så ved 6-tiden, da ægtemanden lige var stået op, blev der kysset godmorgen/godnat, og jeg kunne kravle under dynen igen for nogle timer. For jeg har taget en feriedag, men den skal jo ikke soves helt væk, bare fordi natten er tilbragt foran fjernsynet. :-)

8 kommentarer:

johanne sagde ...

Neeej, Lea :-) Det må jeg nok sige.
Dyb respekt.
Det ville jeg gerne have været med til, hvis min krop ellers havde kunnet finde ud af det.
I morges hørte jeg, at prisen for den bedste kvindelige hovedrolle er gået til hovedrolleindehaveren i filmen "Spurven" (husker ikke lige, hvad hun hedder, men hun er fransk)
Jeg jublede....for den film, og ikke mindst rollen som Edith Piaf, er noget af det bedste, jeg nogensinde har set.
Den rolle var et kunststykke uden lige.

Håber du har sovet godt nu.

Lea sagde ...

Johanne, det er rigtig sjovt at se det live...det er SÅ amerikansk! Og pudsigt nok gik alle fire skuespillerpriser til ikke-amerikanske skuespillere. Den franske skuespillerinde blev bare så glad for prisen og var meget rørt....lige som det skulle være. :-)

Lene sagde ...

Lea, jeg ville så gerne have set det, for min søster har klippet den danske kortfilm og var med til festen og tænk om jeg havde set et lille glimt af hende :-)

Lea sagde ...

Lene, det kan jeg godt forstå, du gerne ville! Og du kan tro, jeg krydsede fingre! :-)

Anonym sagde ...

Lea, du er en kvinde med dybde - det er fantastisk at du sådan ser Oscar-fest til "den bitre ende" - det er virkelig noget mit "filmomane" hjerte billiger :-D

Lea sagde ...

et cetera, al den "glitz and glamour" er lige noget for mig...altså at kigge på! :-D

nina sagde ...

Næææ, der afsløres virkelig sider, her i blog-land. Dyb respekt for, at du orker at stå op der midt om natten. Jeg nøjes med "amerikaniseringen" forskudt, når jeg lige lander på en kanal med et indlæg derfra! :o)

Lea sagde ...

Nina, det er ikke så galt, når først man er kommet op...og ellers kan jeg jo sove, når jeg bliver gammel! ;-)