fredag den 22. august 2008

Ravelympics-fiasko

Som så mange andre i cyberspace har jeg deltaget i Ravelympics på Ravelry. En sjov idé med forskellige sportsgrene for strik og hækling...med start under åbningsceremonien til OL, og så ellers gang i håndarbejdet til OL er slut. Som en del af Team Denmark meldte jeg mig til Sock Put, og i en af mine fine strømpebøger fandt jeg opskriften på et par sokker med det til situationen så passende navn Denmark. En sok med snoninger, inspireret af noget vikinge-agtigt. Så langt så godt.

Der blev slået op og med en del besvær fik jeg mønsteret i ribben til at passe...dog først, da jeg brugte diagrammet frem for teksten i opskriften...mener bestemt, der er en fejl. Men det gik altså til sidst. Var nu også lidt svært både at koncentrere sig om den engelske opskrift og om den flotte, flotte åbningsceremoni. Jeg ville jo ikke gå glip af noget.
Og så har jeg ellers strikket deruda'. Dog har det også ligget stille ind imellem, fordi der lige er noget broderi, der også trækker lidt...vil jo helst det hele på en gang. Men den første strømpe blev færdig i tirsdags...og så var den totalt kikset! Skaftet passede fint, men over foden var den for stram, så snoningsmønsteret blev trukket ud af facon. Og jeg har altså ikke specielt brede fødder! Grimt ser det i hvert fald ud. (Strømpen, ikke foden!)

Min søde mand foreslog, at der måske er nogle andre, der kan passe dem...men nu gider jeg simpelthen ikke strikke sok nr. 2. Så jeg må trække mig besejret ud af Ravelympics...men det hedder jo så smukt: Tab og vind med samme sind! Og garnet kan jo heldigvis altid bruges til et par mere medgørlige strømper en anden gang!

4 kommentarer:

Laila: sagde ...

Sä skal du da ha' trøstepræmie!

Lea sagde ...

Åh, Laila...du ved da lige, hvad der skal siges...er allerede trøstet lidt bare ved det! :-D

Lea Poulsen sagde ...

Ja men, du blev da lidt klogere, snoningsmønster for det til at trække sig sammen. Hulmønster for det til at vokse i breden.
Det er et godt forsøg.

Lea sagde ...

Lea P., det er nu heller ikke fordi, jeg ikke har strikket snoninger før...de her var bare rigtig dumme! :-D