onsdag den 4. juni 2008

Dagens farve

Stærkt inspireret af et cetera føler jeg også trang til at komme over i de røde farvetoner...haven byder på flere muligheder lige nu.

Der er en klematis, der vokser op ad et nedløbsrør...sådan lidt af vejen, under trappen til udestuen. Den gør ikke meget væsen af sig, men blomsterne er fantastiske.

For første gang har jeg købt dahlia, der står i potter rundt omkring i have og på terassen. Især denne er flot. Rød og hvid står den og ligner porcelæn.

Gerbera i en helt utrolig pink udgave.

Petunia er der naturligvis også. Da jeg boede i lejlighed og måtte nøjes med altankasser, var en sikker vinder petunian. Gode farver og nem at have med at gøre, når man som jeg ikke er udstyret med de mest grønne fingre i verden. Og den får også lov at pynte haven. Gammel kærlighed ruster ikke så nemt.

Dagens sidste plante er denne. Ses mange steder i landet for tiden...til manges irritation og forhåbentlig til fleres forståelse. Jeg har i hvert fald tænkt mig at tage den på om lidt og cykle til dagens aktion. Nogle af mine medstrejkende skal ud og sejle i kajak på fjorden. Bare rolig, jeg skal ikke. Har prøvet at blive søsyg i en robåd. Så jeg bliver på land og hepper. Vi holder stadig fanen og hovedet højt. Der er ikke så meget andet at gøre end at klø på med godt humør. For vi opgiver altså ikke endnu!

2 kommentarer:

Lene sagde ...

og nu skal den vel snart pakkes ned? trøjen altså :-)

Lea sagde ...

Ja, det skal den jo...for denne gang! ;-D