søndag den 6. april 2008

Lidt nyt

Det er jo ikke fordi, der ikke sker noget omkring mig for tiden, at der ikke kommer indlæg...jeg er bare ikke rigtig blog-oplagt, tror jeg. For der er da nusset lidt i haven, lavet håndarbejde færdigt, læst gode bøger...udover at det har været en uge med personalemangel i stor stil på arbejdet...så indlæggene burde egentlig stå i kø. Det gør de så ikke. Men mon ikke den kommer igen, inspirationen/lysten/behovet?! Det satser jeg på!

12 kommentarer:

Bambi72 sagde ...

Man kan ikke nå det hele.. Hele tiden.. Alt til sin tid :-D

Lea sagde ...

Bambi72, det er også det jeg trøster mig med...kommer tid, kommer råd...eller noget i den stil! ;-D

Frk. Bibo sagde ...

Kommer tid - kommer råd. ;-) Alting til sin tid og alt det dér. Det er vel lidt ligesom med foråret - man kaster sig over de ting som er nært stående. Og det at blogge kan måske høre lidt til de mørke dage, hvor man alligevel ikke kan rende rundt udenfor. ;-) Og du gør da det helt rigtige - blogger når lysten/inspirationen/behovet er til det. Respekt dér, søde. ;-)

Lea sagde ...

Tak, frk. Bibo...du har måske ret i, at det også har noget med foråret at gøre...der er andre ting, der trækker...når vejret vil, altså! :-D

Lene sagde ...

Lysten til at blogge har det også med at svinde ind hos mig, og så kommer den igen, så tag du den bare med ro, Lea. Vi er her stadigvæk :-)

Lea sagde ...

Det er jeg rigtig glad for, Lene...så jeg tager det roligt! :-)

johanne sagde ...

Jeg har det lige sådan, og jeg bliver da helt glad for at høre, at den følelse også kan ramme andre.
Tag det roligt og giv tid....vi venter allesammen på, at lysten og tiden til at blogge kommer tilbage.
Jeg tror, som andre - at det er foråret og trangen til udeliv og forandringer, der trænger sig på lige nu.

Lea sagde ...

Johanne, man bliver vist altid glad for at høre, at der er andre i samme båd! :-)

nina sagde ...

Som jeg lige har skrevet til Et cetera, så fornemmer jeg, at alle vi glade, begejstrede bloggere, der nogenlunde samtidig fandt blogverdenen, ligesom har droslet lidt ned på skriveriet. Der skal være plads til det hele, og lysten til at meddele sig kommer og går, som Lene beskriver det. Så nyd du bare livet, det forsøger jeg i hvert fald, og jeg oplever, at både blog og læsere består! :o)

Lea sagde ...

Nina, jeg tror, du har ret...og om ikke andet, så kommer der vel nogle fine sommerblomster at lægge billeder af på bloggen...i mangel af bedre! :-D

nina sagde ...

Nja, Lea, jeg tror, du har andet og mere at byde på, når tiden og lysten er til det! :o) Og når det er sagt, så er sommerblomster jo så heller ikke at kimse af, jo! :o)

Lea sagde ...

Nina, jeg takker for tiltroen! ;-D