lørdag den 12. april 2008

Fristelser

Jeg købte garn på formiddagens indkøbstur. Et nøgle af det blødeste, farverige Noro Silk Garden, som jeg har set fine slutresultater af på nettet, men aldrig har haft på strikkepindene selv. Nu skal det prøves. Et tørklæde havde jeg tænkt at det skal ende med.

Og selv om jeg kun gik ind i butikken for at kigge efter netop dét garn, så lod jeg mig friste.Af en stor kurvfuld af det smukkeste strømpegarn...håndfarvet, chilensk garn. Der var mange flotte farvesammensætninger, og jeg endte med at købe et bundt i røde/orange/lilla nuancer. Med de kulører må der da være garanti for varme fødder!3 kommentarer:

Lea Poulsen sagde ...

Kan du ikke fortælle om Noro kradser, når du har strikket et eller andet med garnet?
Lea P.

Lea sagde ...

Lea P., det skal jeg nok! Umiddelbart føles det meget blødt og lækkert...der er jo en del silke i...men det kan jo godt snyde nogle gange. Og jeg er meget sart hvad "kradsning" angår. :-D

Lea Poulsen sagde ...

Ja, for jeg syndes ofte at folk siger at det kradser. Altså bare ordet "kradser" får det til at klø på mig. Silken kommer jo fra Gamle Sarier som er moset ind i ulden, og silke kan være mange forskellige ting.. Bare fordi noget er dyrt, er det ikke ens betydning med at det er godt.
Lea P.