lørdag den 17. november 2007

Weekendsysler

Formiddagen er brugt på endnu en gang opgaveskrivning. Min praktikvejlederuddannelse på i alt 6 uger er næsten slut. Der mangler "bare" lige den afsluttende projektopgave, som skal afleveres på fredag. Min skrivemakker fra kurset var her tidligere i dag, og vi fik skrevet noget af det fælles til opgaven. Der mangler stadig en stor del, men vi har jo heldigvis også næsten en uge endnu. Noget skriver vi hver for sig og noget sammen. Og i sidste ende skulle det gerne ende med at minde om en helhed. Mon ikke det nok skal lykkes?!
Morgendagen byder på et julemarkedbesøg i nabolaget. Med fine juledesperationer og antikviteter i skøn forening. Nu får vi se, hvor fristende det er. :-)
Og resten af i dag er der sokker, der skal strikkes, måske en film, der skal ses...og hygge, der skal hygges!

2 kommentarer:

et cetera sagde ...

Juledesperationer! Lea, du er "alle pengene værd" :-D Godt at opgaven er godt på vej - må inspirationen finde dig og lade masser af skrivestøv dale ned over dig - endnu større :-D

Lea sagde ...

et cetera, takker! Skrivestøvet bliver der brug for...vi to, der skriver opgaven sammen, blev i går enige om, at det er ikke let at sætte sig op til at skrive denne gang...måske også fordi, det jo ikke var derfor, vi gerne ville tage kurset, men "bare" for at blive endnu bedre praktikvejledere(end vi naturligvis er i forvejen!)...men den skal jo skrives, så det bliver den så!
Men først i morgen! :-D