torsdag den 22. november 2007

To sider af samme sag?!

Så er der et stk. projektrapport klar til aflevering på seminariet i morgen kl. 12. Den blev skrevet færdig i går, og idag blev de sidste kommafejl og trykfejl rettet. SKØNT!!!!
Bagefter var vi ude i min børnehave for at printe 5 eksemplarer ud - til os selv, vejleder, eksaminator og seminariet. Da en af de dejlige unger derude fik øje på mig lød det: "Hej Lea!!"...en kort tænkepause, hvor der tydeligvis virkelig blev tænkt...og så kom: "Du har været i cirkus!" Smilene var store, da jeg fortalte hende, at det altså bare var kursus, jeg havde været på. (Ind imellem kan de to måske være svære at kende fra hinanden?!)

5 kommentarer:

et cetera sagde ...

Det var dejligt at høre, Lea - at projektet er færdigt - der må have lydt et par lettelsens sukke?
Åh, de unger - hvor er de altså en gang imellem berigende med deres sjove bemærkninger - og "sprog-misforståelser" som sommetider endda har en ekstra dimension som her. Rigtig god weekend, kære Lea - gætter jeg rigtigt hvis jeg gætter på at den skal nydes ekstra ovenpå skriveriet?

johanne sagde ...

Hvor dejligt, du er færdig. Du føler sikkert et lettelsens suk helt ned i maven.
Sikke da en skøn unge, der virkelig har lært noget med ord :-) Var det blevet sagt af en voksen, havde det jo været en vittighed!

Rigtig god weekend.

Lea sagde ...

Tak til jer begge, et cetera og Johanne...I ka' tro, der blev sukket og hujet, da sidste eksemplar var clipset sammen! Og nu har vi været ude at aflevere, evaluere og spise frokost med resten af holdet...så ja, det burde være weekend nu...MEN...der er lige en fokuslørdag på arbejdet i morgen fra 9-15.30...så weekenden venter lidt endnu.

Nina sagde ...

Til lykke, Lea. Der er ikke noget bedre end at aflevere sådan et projekt. Du må være færdig med din focuslørdag også nu, så jeg håber for dig, at du kan nyde resten af week-enden - det har du sandelig fortjent!

Lea sagde ...

Tak Nina, det er rigtig dejligt at opgaven er afleveret...nu afventes så bedømmelsen af den. Og jo tak, resten af weekendens nydes i fulde drag! :-)