mandag den 30. juli 2012

Sommerstrik

Jo jo, jeg er her endnu. Har flere gange villet skrive indlæg, men "problemet" har været, at jeg for nogle måneder siden købte en Ipad. Derfor bruger jeg næsten aldrig min go'e gamle bærbare mere...men man kan ikke, såvidt jeg kan finde ud af, lægge billeder ind på bloggen via Ipad. Og et indlæg uden fotos er jo ikke helt det samme. Men nu sidder jeg simpelthen her ved skærmen, og det skal komme bloggen og eventuelle tilbageværende læsere til gode. Jeg har i år været så heldig at have 4 ugers sommerferie. Det har jeg aldrig prøvet før, men hvis det står til mig bliver det nok ikke sidste gang. At komme fuldstændig ned i gear på den bedste måde har været resultatet...og jeg har en uge endnu. Dejligt. Ferien er bl.a. blevet tilbragt i København. Der kom lidt indkøb med hjem. Mon ikke der nok skal kunne findes inspiration til lidt kreative projekter?
Jeg har været flittig med strikkepindene. Det er blevet til et vævestrikket sjal, lavet i Kauni og Navia. Et godt, varmt sjal til kølige aftener og senere til kolde dage. Det kradser forhåbentligt ikke alt for meget i brug.
Jeg ved ikke lige, hvorfor jeg hverken kan lave mellemrum mellem afsnit eller rykke billederne...suk!

5 kommentarer:

Birte sagde ...

Gode indkøb til gode kreating :-)
Så smukt et sjal, nu har jeg jo set det "i virkeligheden" men det er virkeligt smukt. Birte

Lea sagde ...

Det er er flot sjal du har strikket, og svært.Jeg synes det Opal er noget underlige, men måske de har ændret på det. Købte en masse nøgler som bare ligger for det virker totalt dødt og akryl artig. Hver gang jeg går på min blog har de lavet noget om, og jeg kan ikke få det til at virke, måske jeg kommer der for lidt?
Det er møg svært at lægge kommentar ind, kan ikke læse hvad der står!!

Lea (Lyriklogik) sagde ...

Mange tak...sjalet er allerede så små taget i brug om aftenen. Det varmer dejligt. :-)
LeaP, det kan være rigtig svært at se, hvad det er, man skal skrive for at få sin kommentar godkendt. Burde kunne laves noget smartere.

Lea sagde ...

God Jul.

Lea (Lyriklogik) sagde ...

Tusind tak, Lea P., og en rigtig god jul til dig også! :-)