fredag den 17. september 2010

Endelig fredag

Fredag, efter en våd uge med god lejlighed til at få afprøvet nyt regntøj - som heldigvis holder vand. En uge, hvor den nye mavedans-sæson er skudt igang - dejligt at få rystet dellerne igen. En uge, med ned- og opture på arbejdet - overarbejde, travlhed og den dejlige fornemmelse, når et af vores to-sprogede børn, der har haft en lang, "tavs" periode højtlydt erklærer: "Jeg snakker dansk!" (ærgerligt nok efter at jeg var gået hjem igår)...ja, en uge med lidt af det hele.
Så er det skønt at være hjemme efter en rigtig fin arbejdsdag -fin, på trods af, at næsten alle var våde til skindet, da vi kom ind fra legepladsen og meget støjende. Men som min kollega med et smil sagde, da der blev grinet og snakket over eftermiddags-frugten: "De er simpelthen for glade!" Og hvad kan man gøre ved det?! Ikke meget, heldigvis.

Weekenden skal bl.a. bruges med en hæklenål i hånden. Disse sjove bøger kom ind ad døren i går, og jeg mener: Hvem kan leve uden en hæklet bil med campingvogn? Ikke jeg, sku' jeg mene.God weekend! :-)

6 kommentarer:

Annika sagde ...

Vad kul! Säg till när du virkat något, så jag får se :)

Lea sagde ...

Det skal jeg nok, Annika...og endnu engang: Det er en fin bog!
:-)

Lea sagde ...

Lyder som du er kommer godt i gang med efteråret med nyt regntøj. Jeg håber selvfølgelig at du ikke får brug for det:-)
Skønne bøger du har fundet glæder mig til at se hvad du finder på.

Mavedans! det lyder spændende.

Lea sagde ...

Lea P., jeg har lov at håbe, at der ikke bliver brug for regntøjet....meeen, mon dog ikke?! :-D
Mavedans er rigtig sjovt og god motion på samme tid.

KirstenK sagde ...

De ser spændende ud de bøger. En hæklet bil og en hæklet campingvogn lyder da nærmest som noget man bare må eje!

Lea sagde ...

KirstenK, det var lige sådan jeg tænkte...hvad er et hjem uden hæklede køretøjer?! ;-) Bilen er godt på vej, mangler bare tre hjul og lygter...så er den køreklar.