lørdag den 21. august 2010

25 år er gået

Det er ikke fordi jeg stadig holder ferie, at der har været så stille herinde...tværtimod er jeg vel hverdagsramt?! Nå, men pyt...nu skrives her igen.Ferien var ualmindelig dejlig! Varm, afslappet, oplevelsesrig, læsning af spændende bøger...og fossiler og andet godt. Hvis du ikke har været på Møn og oplevet klinten, så se at komme afsted. Fantastisk natur...intet mindre. En smule ondt i nakken kan ikke undgåes, da man meget af tiden uværligt kommer til at gå med blikket stift rettet mod stranden og dens overskud af fund fra fortiden. Og når blikket løftes, løftes det højt for at selve klinten kan nydes i fulde drag. Smukt, smukt, smukt!Sjælland blev også besøgt, hvor vi bl.a. var i Roskilde og beundre vikingeskibe. Når man som jeg er heldig at have en mand med en klinkbygget træbåd, så er det sejt at vide, at den teknik mestrede vikingerne til fulde. Vi så udstilling om Havhingsten fra Glendalough, der sejlede til Irland og tilbage igen i 2008, og jeg fik læst en bog om samme tur...ikke uden klumper i halsen ind imellem. Jeg synes hele projektet var utroligt, og båden er SÅ smuk!
Så alt i alt var ferien lige som sådan en skal være...oplevelser for både krop og sjæl...og så i dejligt sommervejr.

De 25 år i overskriften hentyder forøvrigt til eftermiddagen/aftenens planer: I det Herrens år 1985 sprang en snes håbefulde, sproglige unge mennesker ud med rød/hvide huer på, og det jubilæum skal fejres idag. Det MÅ da blive sjovt at genses efter så mange år...ikke at jeg helt forstår, hvordan det kan være så længe siden?! Men det må jo være rigtigt nok. Jeg glæder mig!

3 kommentarer:

Lea sagde ...

Der er en stenfinder i os alle, det er umuligt at lade være med at kikke.
Jeg synes heller ikke 25 år er noget særligt MERE.
God aften.

KirstenK sagde ...

Møn er skøn, kunne gerne tænke mig et snarligt gensyn...tror alle vi er lidt hverdagsramte, så skrivelysten bliver lidt stækket!

Lea sagde ...

Nemlig, Lea P., man kan ikke lade være med lige at tjekke, om der skulle være en fin hul-sten eller andet godt. :-)

KirstenK, godt, at jeg ikke er ene om at have fået hverdagen godt og grundigt banket ind i bloggen! :-D