fredag den 1. januar 2010

Dagen derpå, også for Digte.dk

Så er der taget hul på 2010. Med en ualmindeligt doven 1. januar, hvor det bevægelse, der har været på programmet har været et par ture med vasketøj ned ad trappen, lidt tennis og bowling på Wii'en og motion med strikkepindene. Ikke fordi vi på nogen måde har tømmermænd eller det, der er værre, men det har bare været "slappe af på sofaen i stor stil"-dag. Og vi har nydt det.

Nytårsaften fejrede min mand og jeg sammen, bare os to, med god mad og lidt fyrværkeri. Rigtig dejligt. Jeg har ikke det store behov for fester nytårsaften. Jeg husker mange af den slags fester, med alt for høje ambitioner om det helt store festbrag, der så ofte havde det med at blive lidt af en fuser. Med for fulde mennesker og ævl og bævl. Been there, done that!

Vores kat var vist også meget glad for, at vi var hjemme hos den. Fyrværkeriet var lidt for meget af det gode for den, og det meste af aftenen blev tilbragt under vores seng. Så den har været ude og nyde stilheden i dag.

Forøvrigt, så siger digte.dk nu farvel og tak. Jeg har været medlem siden august 2003, så det er da lidt underligt, ikke længere at høre til dér. De sidste par år er det nu heller ikke blevet til så meget skriveri derinde fra min side. Men det var rart at have et sted, både at publicere egne digte, og læse andres. Jeg må ud og afsøge nettet for andre gode lyriksider. Hvis nu inspirationen kommer over mig igen og et digt presser på for at komme ud. :-)

4 kommentarer:

Lene sagde ...

Jeg tror også jeg kunne nyde en aften alene med gemalen :-) jeres lyder hyggelig.

Nina sagde ...

Dejlig nytårsaften, Lea.
Og mht digtene - hvis der nu skulle presse sig et digt på,så publicer det bare her, jeg skal nok vide at nyde det :o)

Lea sagde ...

Ja, Lene, sådan en aften er ikke det værste. :-)
Nina, du kan tro, jeg nok skal lægge eventuelle nye digte på bloggen...når de dukker op. :-)

cleonero sagde ...

Hej faldt forbi den blog og læste dette indlæg. Prøv fyldepennen.dk. Det er godt nok længe siden jeg har brugt stedet, men jeg mindes at det er godt. Good luck og godt nytår