lørdag den 14. november 2009

Drengene er tilbage

Tilbage i fattigfirserne var der et band, der i den grad ikke sparede på dyre jakkesæt og den gode stil. Jeg var meget, meget stor Spandau Ballet fan, og heldigvis havde jeg en gymnasieveninde at dele passionen med. I '85...ja, så længe siden, at det lige så godt ku' være løgn...var vi til koncert med dem i Musikhuset i Århus. Det var naturligvis en kæmpe oplevelse at opleve bandet live, i stedet for "kun" på lp'erne derhjemme og musikvideoerne på tv. Vi kunne leve højt på det længe.

Spandau Ballet-drengene holdt desværre ikke dampen oppe, og gik...vist ikke i fred og fordragelighed...fra hinanden i '89.

Her tyve år senere...igen undres man over antallet af år...er de sammen igen!! Og det er fedt!!!! Jeg lytter lige nu med stor fornøjelse til det spritnye album "Once More", hvor der, udover 2 nye numre, er nyfortolkninger af klassikerne...som "True", "Gold" og "Only When You Leave"...og jeg æææælsker det!

Hvis du nu sidder og tænker...Øøøh, Spandau Ballet...er det noget med dans???...så tjek lige titelnummeret ud her. Og ja, de er blevet en anelse ældre at se på...men der er jo altså også gået et par år siden sidst. :-)2 kommentarer:

frk. Bibo sagde ...

Utroligt, som de "gamle" samles igen. Hehe... der var nu noget i 80'erne... omend jeg måske mest husker slutfirserne. :-D

Lea sagde ...

He he, frk. Bibo...vi er nogen, der er gamle nok til også at huske starten! ;-D