torsdag den 15. oktober 2009

Blog Action Day er her...nu!

Kan du huske Shu-bi-duas "Costa Kalundborg"? :

"Der er sket en forurening af den ydre atmosfære så meterologerne har lovet at vi nu får bedre vejr. Eskimoerne får solstik og Sahara bli'r til is og Danmark bli'r det nye tropeferie-paradis..."

Tjaa, udsigterne til, at det sker er jo ikke ligefrem blevet dårligere, siden de skrev den sang. Der bliver jo dyrket vin flere steder i Danmark, eksotiske frugter som ferskner trives nu fint på de nordlige breddegrader...osv osv.

Så måske er det på høje tid at gøre noget?! Fint nok at vi sparer på strømmen, lukker for vandet og skruer ned for varmen...men i det store billede skal der endnu mere til. Vindmøller, solenergi-anlæg og jeg ku' bli'e ved...men det vil jeg ikke. For nu må Verdens statsledere sgu tage det her alvorligt, sådan for alvor, og se at blive enige om tiltag, der batter noget på den lange bane!

Så når der er klimatopmøde i København i december må de sætte handling på alle de store ord, og blive enige om tiltag på verdensplan, der gør en forskel! Ellers bliver det snart for sent...og det ville da være ærgerligt! For Jorden er jo et ret fantastisk sted...eller hvad?!

3 kommentarer:

frk. Bibo sagde ...

Godt brølt, løve. ;-) Du har da så ret - Jorden ER et fantastisk sted at være. Men vi er bare ikke specielt gode til at passe på den. Hvad kunne der ikke ske, hvis vi ALLE tog ansvar? En lille dråbe i vandet osv. ;-) Godt indlæg.

Lea sagde ...

Mange tak, frk. Bibo...og ja, vi må alle gøre, hvad vi kan! :-)

Anonym sagde ...

huh. luv this :))