søndag den 26. oktober 2008

Silende søndag

Sikke dog det regner. Heldigvis har vi ingen "ud af huset" planer for dagen. Manden er fuldt optaget af noget computerhalløj, og jeg har været i gang med at lægge projekter ind på Ravelry og på Hobbynettet.

Der har nemlig været gang i strømpepindene. Både til mig selv, manden og en lille fyr på to år. Den størrelse strømper flyver jo nærmest af pindene. En ren fornøjelse.


Til mine egne fødder er der strikket Retro Rib og Waving lace socks fra Favorite Socks...en af mine yndlingsstrømpebøger. Har sikkert nævnt den før. :-)


Nu er der så gang i nogle fingerløse vanter/pulsvarmere, og et hæklet tørklæde er næsten færdigt. Denne regnvejrsdag kunne jo meget passende bruges til at gøre det helt færdigt. Den indbyder i hvert fald til indendørs hygge. Det er lige til at klare.


5 kommentarer:

Frk. Bibo sagde ...

Muffedisser - pulsvarmere, kært barn har mange navne, er super skønne. Jeg har 2 par strikket i moskusokseuld (som en kær veninde var så sød at gøre for mig, efter jeg selv havde skaffet garnet).

De små sokker er da super nuttede!!

En dejlig dase-søndag ønskes du hermed. ;-)

Lea sagde ...

Ja, frk. Bibo, de er nemlig rigtig rare...egentlig lidt underligt, at jeg ikke har kastet mig over strikning af sådan nogle noget før. Nu må jeg bare tage revanche og strikke en masse af dem. :-D

Og en skøn søndag til dig også! :-)

et cetera sagde ...

De er lækre, Lea - dejlige farver og mønstre - jeg elsker hjemmestrikkede sokker! Kan desværre ikke strikke selv, men sidder netop nu i et par som jeg er blevet foræret - og de er bare lækre på en helt anden måde end "købe-sokker" :-)

Lea sagde ...

Tak, et cetera...og jeg må give dig ret i, at der altså er et eller andet over hjemmestrikkede sokker. Jeg har stadig nogle af dem, min mor strikkede for maaaange år siden...og de er bare hyggeligere end dem, man køber. :-)

billedmager sagde ...

Tagget af Billedmager. Iøvrigt minder du mig om noget jeg også godt kan lide at gøre. Dine ting ser dejlige varme ud. Kig på min blog -